Liikkeelle uudella energialla

Uudet tuulet puhaltavat VirtuaaliAMK-verkostossa ja hanke virallisesti käynnistetty

Uutta avointa energiaa -hanke luotsaa VirtuaaliAMK-verkostotoimintaa kohti uudenlaista tapaa vastata nopeasti muuttuvan työelämän osaamistarpeisiin. VirtuaaliAMK on jo pitkään toiminut digitaalisen opiskelun ja oppimisen edelläkävijänä. Nyt AMKien yhteistyönä tuotetaan MOOC-kursseja.

Uutta energiaa hankkeessa etsitään ketteriä tapoja tarjota ammattikorkeakoulujen koulutustarjontaa. Kehitettävä ketterä toimintamalli ja MOOC-kurssit lisäävät ammattikorkeakoulujen kilpailukykyä.

Hanke käynnistettiin virallisesti, kun pidimme Pohjois-Pohjanmaan Ely-keskuksen kanssa käynnistyspalaverin 8.9.2015. Palaveri pidettiin luonnollisesti verkkoneuvotteluna, onhan kyseessä hanke, jossa tehokkuus ja energiatehokkuus ovat toiminnan ytimessä.

Rahoittajan edustaja Henri Helander kertoi hankkeen toimijoille mm. hankintojen kilpailuttamisesta, maksatushakemusten tekemisestä ja sen pakollisista liitteistä. Rahoituspäätös ja hankesuunnitelma ovat tärkeimmät dokumentit, joita hankkeessa noudatetaan.

Hanke käynnistyy laajamittaisesti kick off –tilaisuudella, joka järjestetään Haaga-Heliassa 1.10.2015 Tilaisuuteen on kutsuttu henkilöitä sekä ammattikorkeakouluista, että sidosryhmistä. Myös ohjausryhmän jäseniä toivotaan mukaan.

Projektipäällikkö Marja Keränen


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s