Kurssialustana Eliademy

Teija Lehto, VirtuaaliAMK-verkosto

Uutta avointa energiaa -hankkeessa vertailtiin vaihtoehtoja MOOC-tyyppisten kurssien alustaksi. Prosessin päätteksi valituksi tuli Eliademy, ja uutta kurssitarjontanäkymää luodaan parhaillaan osoitteessa amk.eliademy.com.

Alustalle on luotu jo tyhjät kurssipohjat hankkeessa tuotettaville MOOC-tyyppisille verkkokursseille: Kestävät energiaratkaisut / Hållbara energilösningar sekä Lähes 0-energiarakentaminen.

Seuraavaksi alkaa perehtyminen alustan ominaisuuksiin ja välineisiin. Innokkaita VirtuaaliAMK-verkoston konkareita on myös lupautunut kokeilemaan alustaa, jotta saamme siitä pian palautetta. Täydellistä alustaahan ei ole olemassakaan, ja sen hyvin tiedämme.

Ensimmäiset hankkeessa tuotetut MOOC-tyyppiset verkkokurssit avataan tarjolle näillä näkymin jo ennen kesää 2016. Kursseilla voi opiskella kuka tahansa, joka täyttää rahoittajan ja EU-prosessin edellyttämän paperilomakkeen, ja toimittaa sen ohjeiden mukaan perille. Näihin kiemuroihin palataan vielä, kunhan ilmoittautumisajankohta lähestyy.

Tutustu kurssialustaan Eliademyssä

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s