Laatukorttiwebinaari 16.1.2018 klo 13-15

Laatukortit ketterien verkkokurssien tuottamisen tukena

Haluatko varmistaa verkkokurssiesi laadun? Tervetuloa osallistumaan laatukorttikoulutukseen, jossa tutustut Uutta avointa energiaa (UAE) –hankkeessa määriteltyihin verkkokurssien laatukriteereihin ja opit hyödyntämään niitä. Koulutus on erityisesti suunnattu verkkokursseja oppilaitoksissa sekä yrityksissä suunnitteleville ja tuottaville henkilöille.

Aika: ti 16.1.2018 klo 13-15.
Ilmoittautumiset: 10.1.2018 mennessä osoitteessa: https://lomake.tamk.fi/v3/lomakkeet/25376/lomake.html

UAE-hankkeessa on työstetty neljä laatukorttia, joiden avulla MOOC-tyyppisten (massive open online courses) verkkokurssien korkea laatu voidaan varmistaa. Laatukortteja voidaan soveltuvin osin hyödyntää myös muiden verkkokurssien tuotannossa. Laatukortit ovat: pedagogiikka, käytettävyys, sisältö ja tuotanto. Laatukortteja käytetään verkkokurssien tuotannon eri vaiheissa. Kukin laatukortti sisältää 4-6 laatukriteeriä, joihin kaikkiin liittyy arviointikysymyksiä ja kehittämisohjeita. Kurssien pedagoginen laadunvarmistus käynnistetään jo suunnitteluvaiheessa ja sitä toteutetaan koko tuotantoprosessin ajan.

Voit tutustua laatukortteihin myös etukäteen!

Koulutuksen toteuttavat UAE-hankkeen laatutiimin edustajat yliopettaja Irja Leppisaari (Centria-amk) ja verkkopedagogiikan projektipäällikkö Päivi Rajaorko (Haaga-Helia amk) sekä hankkeen projektipäällikkö Miia Törmänen (Tamk).

Edellisen laatukorttikoulutuksen (14.3.2016) tallenteet löytyvät Digman Youtube-kanavalta. Laatukortteja on edellisen koulutuksen jälkeen kehitetty eteenpäin saatujen palautteiden ja käyttökokemuksen perusteella.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s